Vårt Glassortiment

loading...

RODENSTOCK, världsledande inom glas

Till dina glasögon använder i huvudsak kvalitetsglas från Rodenstock, den världsledande tillverkaren av glasögonglas. Hos oss kan vi skräddarsy dina glasögon med DNEye-scanner och Impressionist, två mätinstrument som ger dig möjlighet att få glas med en precision ner på 1/100 diptri att jämföra med andra optiker som klarar endast 1/4 dioptri.   Alla Rodenstocks plastglas kan vi även leverera med 100 % UV-skydd. 
Tack vare vårt specialavtal med Rodenstock, får vi alla premiumglas med väldigt kort leverans tid.  Om du önskar standardglas med bra kvalitet och en enklare behandling kan vi erbjuda det till ett riktigt bra pris! 
Självklart kan du hos oss även få glas från andra leverantörer som Essilor, Hoya, Zeiss och Optileks.

Var tillverkas dina glasögon?
För att kunna ge dig bästa möjliga service så har vi en egen verkstad för att själva kunna slipa och montera glas i dina bågar. Det ger dig   möjligt att  byta glas i dina favoritbågar. Vi kan även hjälpa dig att reparera dina glasögon om olyckan är framme. Vår främsta glasleverantör, Rodenstock, tillverkar de flesta av sina kvalitetsglas i egna fabriker runt om i Europa. Det bidrar till att vi kan leverera dina glasögon snabbt och smidigt.

Är du osäker på vilka glas och material som passar just dig?
Då är du varmt välkommen in för rådgivning med någon av våra leg.optiker utifrån just dina behov!